Onze hobby: film en fotografie

Fotografie

Vooral Barbara amuseert zich met foto's nemen. Dingen die voor velen onder ons niet eens meer opvallen zoals landschappen, etc. Huisdieren zijn ook een zeer dankbaar onderwerp, net als familieleden tijdens familiefeestjes. Het fototoestel van dienst is een Sony DSC-F828.

Digitale video

Vaak wordt Franky met enig ongeloof gevraagd of hij al in High Definition filmt. Neen, toch niet, maar de beelden worden in tegenstelling tot wat de oud-denkenden voorop willen blijven stellen, steevast in anamorf 16:9 gefilmd. De videocamera's die we daarvoor gebruiken zijn een Sony DCR-HC1000, Canon XL1s en Sharp VL-Z7.

DVD

Een stokpaardje van Barbara is de afwerking op DVD. Natuurlijk kan in 1-2-3 een afgewerkte film op DVD worden gezet, maar met wat meer inspanning kan er een mooi afgewerkt product worden bekomen. Zo hebben wij onze werken van 2004 tot 2005 gebundeld op een "Best of 2004-2005" schijf. Diegenen met een DTS decoder zullen het geweten hebben: geen doffe klanken meer, maar volop in een weelde van digitaal geluid.

©2006-2008 BDB & VDF